News RSS

Bioio, cover -

Bioio plantebaseret cover

Er du en af de mennesker der tænker! At nu må vi snart begynde at tænke på hvordan vi handler i forhold til opretholdelse af vores jord. Vi oplever en stigende fokus på plast problemet, der plastic overalt. Hos en af vores leverandører har vi fundet et plantebaseret cover, altså et 100% bionedbrydeligt cover. 

Coveret er lavet af hvedesrå kombineret med genanvendelige materialer fra TPU coverne. Førstehåndsindtrykket er at vi har med et rigtigt fedt alternativ til de andre gængse covers på markedet, selv indpakningen fortæller at det er noget rigtigt specielt, selv indpakningen er genanvendelig ;)

Bioio coveret er lækkert og blødt at holde i hånden, det passer perfekt til de enkelte mobiler. Knapperne er præget ind i coveret og de forskellige indgange er nemme at komme til, og du kan stadig oplade din mobil trådløst. Bioio fås til de fleste iPhone modeller og enkelte Samsung modeller, men flere modeller er på vej, bla. flere af Huaweis modeller. De fås i nogle efter min mening ret fede farver, gul, rød, grøn, sort, lyserød og mint.

     

Ovenstående er nogle af farverne, Bioio fås i. 

Så er du ked af belaste moder natur med plast affald, er Bioio klart  valget til en grønnere verden. Du kan købe Bioio her!


 

Læs mere

Tags