Brands

Vores leverandører er få men gode producenter.

Store 15:21

Store 15:21 er fra Stockholm, ejeren Fredrik, producere alle er håndlavet og virkeligt smukke. Alle coverne er i kork, som er 100% genanvendeligt og nedbrydeligt. Det bevarer sit udseende, der kommer brugsspor, men det er patina. Træerne der leverer korken bliver aldrig fældet, de bliver passet og plejet og der dyrkes ikke rovdrift på træerne, derved bevarer man naturen. Kork er også vandafvisende. Det tager træerne 9 år at genskabe barken og i den periode optager de 5 gange mere CO2, skovene er rigtigt gode for biodiversiteten, næst efter Amazonas skove. 

WoodWe

WoodWe kommer fra Litauen, det er en ung virksomhed, der også har en miljø profil, man kan bla. donere til at plante træer på fra deres hjemmeside, via Trees for the Future og per 5 juli 2020, nåede de en milepæl med 10000 plantet træer. Personligt, elsker vi her i shoppen det smukke valnøddetræ cover, der med præcision smyger sig om din mobil. 

De har et motto: 

I en verden, der bliver mere og mere digital, skal du holde kontakten med naturen ... ved at røre naturen i din hule hånd.

A Good Company

A Good Company, er et 100% bæredygtigt svensk livsstilsmærke. De designer nogle utroligt smukke, og individuelle mobil covers uden at gå på kompromis med design eller bæredygtighed. Alle processer er analyseret ned til mindste detajle, Når vi modtager coverne, er de pakket i genbrugspapir, pakket så effektivt så de ikke fylder for meget, derved mindskes CO2 forbruget, A Good som de kalder sig, donere 4% af samlet salg A Good Foundation

Bioio

Bioio er produceret af Telforceone, beliggende i Polen, Telforceone er en af de største leverandøre på markedet, med konventionelle covers opladere osv. men deres Bioio serie er lavet af genbrugsplast og en rest af hvedestrå. Coverne er smukke og enkelte og coverne laves i små oplag derved er der forskel på udseendet farve osv.