Om Cover Your Phone

Cover Your Phone, gik fra en idé i 2018 til virkelighed i 2019, drømmen er at have en webshop som er lidt mere personlig, her er det familie, nære venner og mig selv som ejer, der stiller op og fortæller om produkter. Det er også os der plukker varerne til dig som kunde.

Ligesom at vi prøver alle vores produkter inden vi sætter dem til salg i shoppen, det er vigtigt at kunne stå inde for produktet Cover Your Phone sælger! Så f.eks. hørertelefoner, bliver testet og er lyden og kvaliteten god, er de med i udvalget på shoppen.

Selve udvalget af covers, skærmbeskyttelse og det forskellige tilbehør, er valgt ud fra få men gode produkter. Vi har f.eks. valgt få kvalitets covers pr mobil model, ofte finder man et hav af covers i andre webshops og det er ret uoverskueligt. Ligeså er det med skærmbeskyttelse, der er valgt få men gode kvalitets produkter.

Cover Your Phone, tilbyder også som de eneste i Danmark en 360 graders billede af hvert cover, bortset fra TPU-coverne, du finder det nederst på den enkelte produktside. 

Cover Your Phone hører fysisk hjemme på Ærø, og det gør også at der er nogle problemstillinger med levering, så der er 1-3 dages levering, og ofte har du varen efter 2 dage. Vi bestræber os på at sætte dig som kunde i centrum, så vi vil gøre alt for du får varen så hurtigt som muligt, ofte er der ved bestilling inden kl. 12.00 mulighed for at modtage varerne dagen efter. Man kan altid få udleveret varerne i Nørregade 2, 5970 Ærøskøbing, butikken har åbent tirsdage og torsdage fra 13.15-18.00. Afhentning på andre tidspunkter kan aftales. Dette er mest tiltænkt Ærøboerne.  

Rare hilsner

Lars Bang Mumm Christensen

Cover Your Phone