Om Cover Your Phone

 

Cover Your Phone, gik fra en idé i 2018 til virkelighed i 2019, drømmen er at have en webshop som er lidt mere personlig, her er det familie, nære venner og mig selv som ejer der plukker varerne til dig. Vi tester  alle vores produkter af inden vi sætter dem til salg i shoppen, det er vigtigt at kunne stå inde for produktet Cover Your Phone sælger! Så f.eks. headsets, bliver testet og er lyden og kvaliteten god, er de med i udvalget på shoppen.

I starten var tanken at vi skulle have pæne og enkelte covers, men der har altid været en tanke omkring miljøet, for en ødelagt smartphone er en stor miljøsynder, men udvalget indenfor bæredygtigt mobiltilbehør, var meget begrænset, til nu! Flere og flere producenter melder sig på banen og dette giver Cover Your Phone endnu flere muligheder indenfor dette område.

Drømmen er at vi skal være webshoppen med flest bæredygtige produkter til din mobil, vores mål er at så vidt muligt skal alt være bæredygtigt, vi har alle et ansvar for at passe på det vi har. Derfor har vi også valgt at tænke bæredygtigt i emballage til vores forsendelser, alt pap som vi ikke genanvender, har vi aftale med en lokal virksomhed som aftager det og som bruger det til indpakning af deres produkter, derfor har vi i Cover Your Phone et meget lille affaldstryk miljømæssigt.

Nu har vi så stadig et lager af det konventionelt mobiltilbehør, og dette har vi valgt at det skal sælges, men til nogle skarpe priser. Vi vil for så vidt muligt arbejde hen imod at vi har så lidt ”ikke” bæredygtigt mobiltilbehør som muligt.

Selve udvalget af covers, skærmbeskyttelse og det forskellige tilbehør, er valgt ud fra få men gode produkter. Vi har f.eks. valgt få kvalitets covers pr mobil model, ofte finder man et hav af covers i andre webshops og det er ret uoverskueligt. Ligeså er det med skærmbeskyttelse, der er valgt få men gode kvalitetsprodukter.

Cover Your Phone hører fysisk hjemme på Ærø, og det gør også at der er nogle problemstillinger med levering, så der er 1-3 dages levering, og ofte har du varen efter 2 dage. Vi bestræber os på at sætte dig som kunde i centrum, så vi vil gøre alt for du får varen så hurtigt som muligt, ofte er der ved bestilling inden kl. 12.00 mulighed for at modtage varerne dagen efter. Man kan altid få udleveret varerne i Vestergade 39, 5970 Ærøskøbing, butikken har åbent tirsdage og torsdage fra 13.15-18.00. Afhentning på andre tidspunkter kan aftales. Dette er mest tiltænkt Ærøboerne. 

Vi går op i miljøet, og derfor har vi valgt at gå rigtigt meget op i bæredygtighed, derfor finder du ved Cover Your Phone også et af landets største udvalg af bæredygtige covers, fra de 100 pct. Komposterbare, covers du reelt kan lægge ud i haven og i løbet af få mdr. er de komposteret. 

Er det så ikke lidt hippieagtigt? Nej, det kan man ikke sige, det er der imod tanken om at vi gør en forskel, passer på det vi har og samtidigt beskytter vores dyre mobiler, fra at skulle have skiftet skærme og bagcovers og liggende. Ting som belaster miljøet ekstra meget. Coverne, er samtidigt utroligt lækre og smukke, hvis du ser coverne fra A good Company, er det 100 % plast frie covers med designs som er i en helt anden liga.  

De fleste af de producenter, vi har covers fra giver noget tilbage til miljøet i forhold til overskud, helt op til 4% Når du vælger et af de covers der er plastfrie, sker komposteringen allerede fra du smider coveret i skraldespanden.

Rare hilsner

Lars Bang Mumm Christensen

Ejer af Cover Your Phone